Les escoles són els llocs més importants per a la vida dels nostres petits, per a la seva educació i la seva socialització. 

FestaNens - Escoles

A les escoles, després de tot un curs escolar, la festa de final de curs és on els sentiments, d’avançar un curs o fins i tot de deixar l’escola, apareixen, és llavors quan una festa ben organitzada és la clau perquè sigui un record inoblidable tant per als que es queden com per als que marxen.

Us oferim tot allò que pugueu imaginar per les vostres escoles, des de castells inflables, festes de l’escuma, espectacles, personatges infantils… fins a circuits de cars, escalèxtric, jocs gegants, pinta cares, globus de formes, DJ, sonoritzacions, entarimats, carpes, moquetes, tallers personalitzats, jocs, gimcanes,... També podem oferir-vos càterings i serveis especialitzats perquè sigui un dia rodó!

A més a més, ens podem encarregar del festival de final de curs: il·luminació, sonorització, presentació, vestuaris, entarimat, preparació, togues i birrets de graduació, moqueta vermella… Tot pensat perquè tothom pugui gaudir de la festa i d’un dia tan emotiu.