estiu

Festes d’escuma

Calor + amics + piscina + casals + platja + FestaNens = diversió assegurada!!
Sabem que l’estiu és la millor època de l’any per tots els nens i nenes, és per això que a Festanens us volem oferir encara més coses perquè la canalla encara s’ho passi millor.
Espuma toticolori junt amb la millor selecció de música fan de les nostres festes d’escuma la millor animació estiuenca pels nens. No voldran que la festa s’acabi mai!
És ideal per a festes populars i a la platja!!

*La festa de l’escuma s’acompanya amb música i dos operaris per garantir la total seguretat en tot moment. També es pot complementar amb animadores durant la festa, fent balls i coreografies per als assistents.
A les nostres festes d’escuma només utilitzem espuma blanca i de colors de primera qualitat.

festa-escuma

festa-escuma

Rues Infantils

Lorem Ipsumés un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta. Lorem Ipsum ha estat el text estàndard de la indústria des de l’any 1500, quan un impressor desconegut va fer servir una galerada de text i la va mesclar per crear un llibre de mostres tipogràfiques. No només ha sobreviscut cinc segles, sinó que ha fet el salt cap a la creació de tipus de lletra electrònics, romanent essencialment sense canvis. Es va popularitzar l’any 1960 amb el llançament de fulls Letraset que contenien passatges de Lorem Ipsum, i més recentment amb programari d’autoedició com Aldus Pagemaker que inclou versions de Lorem Ipsum.

hivern

Mickey i Pare Noel

Ara ve Nadal, menjarem torrons, i amb una guitarra cantarem cançons…
Per Nadal ens transformem!! Portem els nostres personatges per felicitar el Nadal a tots els nens i a més vestits per a l’ocasió. Ens desplacem a escoles, hospitals, centres comercials, hotels, càmpings…
A més fem actuacions especials pels nens per fer-los passar les vacances amb un somriure d’orella a orella.
També coneixem el Pare Noel, que us pot venir a veure perquè li demaneu els vostres millors desitjos.

festa-escuma

Rua de Reis i personatges

Visca els tres Reis de l’Orient;que porten coses a tota la gent!!
Cada 5 de gener els Reis d’Orient ens demanen d’acompanyar-los a la Cavalcada perquè els ajudem a portar els vostres regals. Tenim un munt de personatges de dibuixos animats amb els quals farem molta xerinola a la Rua de Reis del vostre poble!
A part també ens disfrassem i ens apuntem a les rues de Carnestoltes
Demana’ns pressupost!